Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Odlične poklicne priložnosti za naše študente

Trummer kadrovska agencija ponuja odlične poklicne priložnosti za diplomantke in diplomante fizioterapije ter zdravstvene nege. Prevetite aktualna prosta delovna mesta!

Preberi več

Predavanje uglednega belgijskega profesorja

Na Alma Mater Europaea ISH prihaja ugledni belgijski profesor filozofije medicine in etike dr. Ignaas Devisch iz Medicinske fakultete Univerze v Gentu. V petek, 24. marca 2023, bo predaval na temo ''It’s just me, my health and I? On the place of sickness and health in society''.

Preberi več

Po nova znanja v Lassnitzhöhe

Alma Mater Europaea – ECM je minuli vikend v sodelovanju s Sanlas Holding iz avstrijskega Gradca pripravila zanimivo strokovno ekskurzijo v njihove zdravstvene ustanove v Lassnitzhöhe.

Preberi več

Dijaki II. gimnazije na konferenci Za človeka gre

Alma Mater je v sodelovanju z II. gimnazijo Maribor izvedla izjemno zanimivo okroglo mizo, kjer so dijakinja in dijaki predstavili svoja srednješolska raziskovanja, ki deloma potekajo tudi v kontekstu Mladi za napredek Maribora. Konferenca Za človeka gre jim je ponudila, da se lahko že v zgodnji fazi svojega bodočega akademskega razvoja priučijo predstavljanja raziskovalnega dela in načina komuniciranja rezultatov raziskav s širšo javnostjo.

Preberi več

Druga edicija Siterjeve Rogaške Slatine pod kljukastim križem

Zaradi velikega zanimanja, povpraševanja in odmevnosti ter pozitivnih kritik in odzivov javnosti je izšla druga, dopolnjena in razširjena, izdaja znanstvene monografije Rogaška Slatina pod kljukastim križem avtorja Daniela Siterja, asistenta, mladega raziskovalca in doktoranda na Alma Mater Europaea – ISH.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke