Novice in dogodki

Otvoritev Katedre za tehnologijo in ekonomiko sistemov – KTES na Alma Mater Europea – ECM

30.06. 2022.

V ponedeljek, 11. julija 2022, bomo ob 14. uri v prostorih Alma Mater Europaea – ECM (Slovenska 17, Maribor) slavnostno otvorili novo Katedro za tehnologijo in ekonomiko sistemov – KTES. Ta med-programska katedra združuje in razvija temeljna znanja s področja tehnologije sistemov in njihovega ekonomskega vrednotenja ter jih uporablja za študij komponent in sestavljenih družbeno-poslovnih sistemov, kakor tudi za njihovo ekonomsko in socialno vrednotenje.

Preberi več

INFORMATIVNI DNEVI ZA PODIPLOMSKE ŠTUDIJSKE PROGRAME NA ALMA MATER

28.06. 2022.

Pomembno je strokovno rasti in se razvijati, spoznavati se z najnovejšimi trendi razvoja stroke in znanosti, zato vas vabimo, da na Alma Mater Europaea nadaljujete s študijem na podiplomskem študijskem programu.

Preberi več

SODELUJTE NA MEDNARODNI KONFERENCI ZDRUŽENJA INTERNATIONAL FEDERATION OF AUROMATIC CONTROL - IFAC

28.06. 2022.

Vabimo vas, da s svojimi prispevki sodelujete v okviru Open Invited Track - Social Infrastructure Improving Sustainability of Social Systems in Ageing Regions (Code n8956).

Preberi več

Alma Mater Europaea na mednarodni konferenci v Varšavi o izmenjavi izkušenj s področja družbenega zajemanja naraščajočih vrednosti nepremičnin (public value capture)

25.06. 2022.

Na Fakulteti za geodezijo in kartografijo tehnične univerze v Varšavi (Warsaw University of Technology), je 23. in 24. junija 2022 potekala mednarodna konferenca, na kateri so obravnavali glavne vidike družbenega zajemanja naraščajočih vrednosti nepremičnin po Evropi in širše.

Preberi več

RAZPIS ZA UDELEŽBO NA STROKOVNI EKSKURZIJI V HOGEWEYK (NIZOZEMSKA) – NAPREDNI VASI ZA OSEBE Z DEMENCO

24.06. 2022.

Alma Mater Europaea – ECM vabi študente in učitelje k udeležbi na strokovni ekskurziji v napredno vas za oskrbo oseb z demenco.

Preberi več

Alma Mater Europaea – ECM s svojo sekcijo na svetovni konferenci »IFAC MIM’2022« v Nantesu (Francija)

23.06. 2022.

Na eni največjih svetovnih konferenc, ki poteka od 22. do 24. junija 2022 in ki združuje raziskovalce in praktike, ki se ukvarjajo z industrijskim in proizvodnim inženiringom, upravljanjem dobavne verige in operacij, računalništvom, robotiko in avtomatizacijo, umetno inteligenco, teorijo odločitev in operacijskimi raziskavami, sodeluje AMEU - ECM v okviru vabljene sekcije z naslovom »Izzivi za modeliranje, upravljanje in nadzor v srebrnem gospodarstvu«, ki jo vodi prof. ddr. David Bogataj.

Preberi več

Digitalni boni tudi za študente Alma Mater

16.06. 2022.

Od tega tedna dalje je možno koristiti digitalne bone za nakup nove, obnovljene ali rabljene računalniške opreme:

Preberi več

Izvoljena v odbor EUPHE

16.06. 2022.

Doc. dr. Barbara Toplak Perovič, glavni tajnik Alma Mater Europaea – ECM, je bila nedavno v Berlinu izvoljena v odbor Zavezništva nedržavnih visokošolskih institucij v Evropi (EUPHE).

Preberi več

Strokovna delavnica kariernega razvoja in možnosti zaposlitve z družbo Deloitte

16.06. 2022.

V sredo, 22.6.2022, ob 14.00 bo Karierni center Alma Mater organiziral predstavitev družbe Deloitte, ki izvaja storitve svetovanja za največja slovenska in regionalna podjetja, predvsem na področju bančništva, energetike, prodaje, logistike, itd. Na predstavitvi bodo prisotni svetovalci z oddelka Poslovnega svetovanja.

Preberi več

📣 Alma Mater Job Alert 📣

14.06. 2022.

ALMA MATER TEAM v svoje vrste vabi dinamičnega, kreativnega in suverenega ustvarjalca vsebin v on-line svetu znanosti in izobraževanja.

Preberi več