Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Informativni dan

Vabljeni, da se nam pridružite na INFORMATIVNIH dnevih ALMA MATER!

Preberi več

Prvi v Sloveniji: visokotehnološka rehabilitacija po možganski kapi

V fizioterapevtski ambulanti Zavod Terapija, ki deluje pod okriljem Alma Mater, so z letošnjim letom bogatejši za aparat RecoveriX, ki omogoča celovitejši pristop pri terapevtski obravnavi pacientov po možganski kapi. Aparat RecoveriX deluje kot orodje za rehabilitacijo na osnovi BCI (Brain Computer Interfaces) sistemov, s ciljem obnovitve gibanja zgornjih in spodnjih udov oziroma hemipareze.

Preberi več

Novo vodstvo: Vid Vedlin postal predsednik ŠS Alma Mater

Na konstitutivni seji Študentskega sveta Alma Mater Europaea za leto 2021/22 je bil za predsednika izvoljen Vid Vedlin, za podpredsednico pa Anja Lašič. Tako je na mestu predsednika zamenjal Mateja Mravljaka, ki je odlično opravljal svoje delo.

Preberi več

[KOLUMNA] SREČA – NAJBOLJ PRODAJANA ZNAMKA VSEH ČASOV

Dr. Sebastjan Kristovič v tokratni kolumni za revijo Ognjišče razmišlja o novodobnem dojemanju sreče in večnem pehanju za njo.

Preberi več

INFO DNEVI ALMA MATER

Vabljeni na informativne dneve za dodiplomske študijske programe. Informativni dnevi za magistrske in doktorske študijske programe bodo razpisani v marcu 2022. Preden se vpišete na študij, se opremite s čim več informacijami in izberite študij, ki vas bo veselil ter vam omogočil napredek v službeni karieri ter osebnostno rast. Udeležite se naših online informativnih dni in spoznajte študijski utrip na Alma Mater.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke