Alumni

Alma Mater Europaea - ECM vzdržuje stike s svojimi nekdanjimi študenti ter skrbi za sodelovanje med njimi tudi po diplomi. Alumni klubi predstavljajo učinkovite vrste socialnega mreženja, prav tako se lahko člani alumni kluba med seboj povežejo tudi poslovno in vam tako odpro vrata v prihodnost.

Alumni klub Alma Mater je združenje vseh diplomantk, diplomantov, magistric, magistrov ter doktoric in doktorjev znanosti študijskih programov Alma Mater Europaea, skozi katerega držijo stik drug z drugim, z Alma Mater, delodajalci ter javnostjo.

Člani Alumni kluba si lahko izmenjujejo ideje in priložnosti za zaposlovanje ter uživajo v številnih drugih ugodnostih. Študenti, ki so pravkar diplomirali, imajo tako pri iskanju zaposlitve na razpolago velik vir informacij o trgu, delodajalci pa so že seznanjeni s kakovostjo izobraževanja svojih kandidatov.

Alumni klub Alma Mater organizira družabna srečanja za člane Alumni kluba, vabi na strokovna srečanja in druge dogodke.

V kolikor bi si želeli več informacij se lahko obrnete na predsednika Alumni kluba Alma Mater Doriana Hojnika na e-poštni naslov: dorian.hojnik@almamater.si.

Pretkeli dogodki, ki so nas povezovali:

https://almamater.si/prvo-srecanje-alumni-kluba-n616

https://www.almamater.si/alumni-klub-in-karierni-center-predavanje-sase-severja-n424

https://www.almamater.si/srecanje-alumni-kluba-alma-mater-n673

https://www.almamater.si/alumni-polonca-komar-o-javnem-nastopanju-n494