Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Univerzi Alma Mater Europaea

Doktorski študenti socialne gerontologije na poletni šoli v Turčiji

Doktorske študentke in študenti socialne gerontologije Univerze Alma Mater Europaea so zelo uspešno sodelovali na bolgarski poletni doktorski šoli One Health, ki jo je med 25. in 30. avgustom 2024 organizirala Trakia University iz Bolgarije v zgodovinskem mestu Troja, Çanakkale v Turčiji.

Preberi več

Objavljen je razpis za štipendije 24/25

Obveščamo vas, da je objavljen aktualni javni razpis za dodelitev štipendij za Slovence v zamejstvu in Slovence po svet za študijsko leto 2024/2025.

Preberi več

Dr. Škof o svoji inovativni filozofiji diha v prestižnem nemškem časopisu

V včerajšnji izdaji uglednega nemškega časnika FAZ je predstavljena filozofska misel dekana Fakultete ISH, prof. dr. Lenarta Škofa. V prispevku je orisana njegova življenjska pot, v ospredju filozofske refleksije pa je njegova inovativna filozofija diha.

Preberi več

Pričakujemo vas na zdravstveni negi!

Ostaja še nekaj prostih mest za brezplačen študij Zdravstvene nege na Alma Mater! Za več informacij se nam pridružite na on-line informativnem dnevu!

Preberi več

Še prosta mesta na rednem brezplačnem študiju

V drugem prijavnem roku, ki za študij Socialne gerontologije in Zdravstvene nege poteka med 21. in 27. 8. 2024, je na voljo še nekaj mest za redni študij. Prosta so še mesta za brezplačen redni študij Zdravstvene nege v Mariboru in Murski Soboti, ter prosta so še mesta za redni študij Socialne gerontologije v Mariboru.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke