Novice

NOVO

UVODNI DAN ZA BRUCE

22.09. 2020.

Spoštovani bruci in brucke!
Še nekaj dni vas loči do pričetka novega študijskega leta. Tudi letos pripravljamo za vas uvodni dan, ki bo v sredo, 30. 9. 2020, ob 17.00 uri. Zaradi letošnje zdravstvene situacije bomo uvodni dan izvedli v živo na vseh štirih lokacijah v Mariboru, Ljubljani, Kopru in v Murski Soboti ter preko on – line konference. O vseh podrobnostih boste obveščeni v prihodnjih dneh, ko boste dobili tudi povezavo za prijavo na uvodni dan.

Veselimo se srečanja z vami!

Referat Alma Mater

Preberi več

Sodelovanje z državnimi nogometnimi prvaki na področju fizioterapije

15.09. 2020.

Predsednik Alma Mater, prof. dr. Ludvik Toplak, se je udeležil delovnega sestanka z direktorjem državnih prvakov NK Celje, Zoranom Podkoritnikom. Dogovorila sta se o sodelovanju, zlasti o možnostih strokovne prakse za študente na programu športne fizioterapije, ter o skupnih razvojnih in raziskovalnih projektih.

Preberi več

Senat gostil rektorja Kačiča ter direktorja ARRS

28.08. 2020.

Senat Alma Mater Europaea – ECM se je na svoji redni seji seznanili z znastveno – raziskovalnimi projekti, ki jih pelje Alma Mater skupaj s partnerji. Ob tem so kot gostje sodelovali v razpravi tudi prof. dr. Zdravko Kačič, rektor Univerze v Mariboru, prof. dr. Zoran Ren, prorektor UM za znanstveno – raziskovalno delo, ter prof. dr. Blaž Zmazek, v. d. direktorja Javne agencije za raziskovalno dejavnost RS.

Preberi več

Odprt je drugi prijavni rok

13.08. 2020.

Na Alma Mater vas vabimo, da se v drugem prijavnem roku, ki je že odprt, prijavite na študij na vseh treh zavodih (AMEU, ISH in AP) na vseh dodiplomskih in podiplomskih študijskih programih. Za več informacij glede prijave, nam v kolikor na spletni strani ne najdete odgovora, lahko pošljete vprašanje na referat@almamater.si.
Vabljeni, da postanete študent na Alma Mater!

Preberi več

[Obvestilo] posodobitev e-učilnic Moodle

12.08. 2020.

Spoštovani uporabniki e-učilnice,
obveščamo vas, da bo e-učilnica (Moodle) zaradi nujne nadgradnje nedosegljiva od petka 14. 8. od 12. ure do sobote 15. 8. do 12. ure.
Prosimo za razumevanje.
IT služba

Preberi več

Vpis letos samo po pošti

17.07. 2020.

Vsi, ki ste se prijavili na študij na Alma Mater, ste danes na svoje ELEKTRONSKE NASLOVE dobili vabilo k vpisu. Letos bo zaradi situacije COVID potekal vpis samo po pošti. Skrbno preberite vsa navodila ter napotke, ki vam jih je poslala vpisna služba Alma Mater. Veselimo se, da boste študirali pri nas!

Preberi več

Prvi prijavni rok zaključen

14.07. 2020.

Obveščamo vas, da je zaključen prvi prijavni rok. Do konca tega tedna bomo tistim, ki izpolnjujete pogoje za vpis, posredovali vabilo k vpisu na vaše email naslove.

Preberi več

Naša mednarodna konferenca o svobodi izražanja požela velik uspeh!

13.07. 2020.

Mednarodna konferenca z naslovom »Svoboda izražanja v 21. stoletju« je bila virtualno izvedena 3. in 4. julija 2020, na njej je nastopilo 52 predavateljev iz 28 držav, medtem ko je bilo vseh udeležencev 130.

Preberi več

Profesorji z Oxforda, Cambridgea in Harvarda na simpoziju Alma Mater Europaea

13.07. 2020.

Slovenski časnik »The Slovenia Times« je konferenco z naslovom »Svoboda izražanja v 21. stoletju« označil kot »najpomembnejšo mednarodno virtualno konferenco o svobodi izražanja v letošnjem letu.« V članku so dogodek opisali kot enega izmed največjih virtualnih znanstvenih srečanj doslej, na katerem je sodelovalo 52 govorcev in 130 udeležencev. "Gre za edinstven dogodek, ki je potekal okrog zemlje in okrog ure. Ko je bil dan v Aziji, so nastopili govorci iz Azije in Avstralije; ko je bil dan v Evropi in Ameriki, pa strokovnjaki iz Evrope, Afrike, ZDA in Kanade,« je povedal Jurij Toplak.

Preberi več

OBVESTILO

06.07. 2020.

Iz strani študentke zdravstvene nege smo bili obveščeni, da je bila pozitivna na testu Covid 19. Testirala se je preventivno, saj je bila v stiku s pozitivno osebo iz Zdravstvenega doma Maribor. Študentka je prostore v Murski Soboti nazadnje obiskala 23. 6. 2020, torej pred 14 dnevi. Študentki se zahvaljujemo za obvestilo in odgovorno ravnanje.

Na Alma Mater Europaea se že od začetka epidemije dosledno držimo strogih preventivnih ukrepov za preprečevanje in širjenje virusa Covid 19. Kot do sedaj, vstop na fakulteto na vseh lokacijah ni mogoč. Študijski proces se izvaja on-line.

Za morebitna vprašanja smo vam dosegljivi v referatu na telefon 02 250 19 97 ali preko e-maila: referat@almamater.si.

Preberi več