Dogodki

[PODIPLOMSKI ŠTUDIJ] INFO DNEVI ALMA MATER

09.07. 2021.

Preden se vpišete na študij, se opremite s čim več informacijami in izberite podiplomski študij, ki vas bo veselil ter vam omogočil napredek v službeni karieri ter osebnostno rast. Udeležite se naših online informativnih dni in spoznajte študijski utrip na Alma Mater.

Preberi več

Srečanje Alumni kluba Alma Mater

30.06. 2021.

Spoštovani diplomanti in diplomantke,
na pobudo ŠOAM vas vabimo na srečanje Alumni kluba Alma Mater, in sicer tokrat za diplomante fizioterpije.

Preberi več

Pravi spektakel Akademije za ples

15.06. 2021.

Ljubljana. »Ponosni smo na naše študentke, diplomantke in plesne pedagoge, ki so pripravili to fenomenalno plesno dogodivščino,« je pojasnila doc. dr. Barbara Toplak Perovič, direktorica Akademije za ples, ki spada pod okrilje Alma Mater Europaea – ECM.

Alma Mater Europaea – Akademija za ples je namreč v sodelovanju s Plesnim teatrom Ljubljana – Festival Ukrep 2021 pripravila Gala plesni večer Akademije za ples na velikem odru Kongresnega trga v Ljubljani.

Preberi več

ISH izvedel okroglo mizo o Geertu Hofstede in raziskavi kultur

15.06. 2021.

V ponedeljek, 14. junija 2021, je Fakulteta za humanistični študij (AMEU ISH) izvedla okroglo mizo o Geertu Hofstedu, enem največjih kulturnih antropologov in socologov kulture. Srečanje je vodil in povezoval mladi raziskovalec Daniel Siter.

Preberi več

IZOBRAŽEVANJE MENTORJEV

08.06. 2021.

Spoštovani,
vljudno vabljeni na IZOBRAŽEVANJE MENTORJEV študentov zdravstvene nege, ki bo potekal v torek, 8. 6 2021 ob 16.uri na Zoom povezavi: https://almamater-si.zoom.us/my/ameuroom1

Preberi več

Ponosni na nove diplomante ter 13 novih doktorjev znanosti

01.06. 2021.

Pod posebnimi pogoji ter končno v živo smo zaključili s podelitvami diplom, magisterijev ter svečano promocijo doktorjev. Ponosni smo na čisto vsakega diplomanta in doktorja, ki je uspešno zaključil izobraževanje na Alma Mater Europaea, na Akademiji za ples ter ISH – fakulteti za humanistične študije.

Preberi več

PRESTAVLJENO Fizioterapevtsko usposabljanje z naslovom MANIPULACIJA FASCIJE 1. STOPNJA

07.05. 2021.

Obveščamo vas, da je Fizioterapevtsko usposabljanje z naslovom MANIPULACIJA FASCIJE 1. STOPNJA prestavljeno. Natančen termin sporočimo naknadno.

Preberi več

Nagrajujemo mlade plesne zvezde!

04.05. 2021.

Posnemi svoj plesni video (dolžine do 30 sekund) in se poteguj za odlične plesne nagrade. Sodeluješ lahko v eni od treh kategorij: Hip hop in jazz, sodobni ples in balet ter družabni/tekmovalni plesi.

Preberi več

Projekt SAFE ZONE - Evropski Seminar

30.03. 2021.

V okviru projekta SAFE ZONE, kjer sodeluje tudi Alma Mater, se bo v sredo, 31. Marca 2021, ob 11.00 uri odvijal spletni seminar “Preprečevanje radikalizacije mladih skozi šport: vpliv pandemije COVID-19”.

Preberi več

Vabilo na fizioterapevtsko usposabljanje z naslovom MANIPULACIJA FASCIJE 1. STOPNJA

26.03. 2021.

Spoštovani, Alma Mater Europaea – ECM v sodelovanju z Zavodom Terapija Maribor vabi, na strokovno izobraževanje.

Preberi več