Dogodki

Oddelek za arhivistiko organizira arhivske dneve

03.12. 2020.

Vabimo vas, da se od ponedeljka, 7. 12. 2020, pridružite na že tradicionalni mednarodni arhivski šoli ter 30. mednarodnih arhivskih dnevih, ki to leto potekajo on-line.

Preberi več

Uvodno še za doktorske študente

12.11. 2020.

S študijskim procesom pričenjajo tudi podiplomski študenti na Alma Mater Europaea – ECM in fakulteti ISH. Za omenjene študente pripravljamo uvodni dan, kjer jim bomo predstavili podrobno delovanje institucije Alma Mater ter študija pri nas.

Preberi več

Motivacijsko in vzpodbudno

11.11. 2020.

Alumni klub Alma Mater je gostil predavanje, ki ga je pripravil mentalni trener, Matej Lunežnik, uni. dipl. psiholog, ki že vrsto let deluje na področju psihologije dela in športa.

Preberi več

Študij zdravstvene nege se bo letos izvajal tudi v Mariboru

13.08. 2020.

Zaradi velikega pomanjkanja zdravstvenega kadra, k temu je pripomogla dodatno še COVID situacija, smo se na Alma Mater Europaea – ECM odločili, da bomo letos izvajali študij Zdravstvena nega - 1. bolonjska stopnja tudi na lokaciji v Mariboru.

Preberi več

Literarni večer: predstavitev avtobiografije Evgena Carja

29.06. 2020.

Pomurskega akademika Evgena Carja poznamo predvsem kot gledališkega igralca in pisca dramskih besedil, pa tudi kot filmskega igralca in pesnika. Danes ob 18.00 bo v naši Veliki predavalnici v Mariboru predstavil svojo avtobiografijo z naslovom Moja zgodba.
Vljudno vabljeni.

Preberi več

E - panel: Kako je COVID vplival na informacijske tehnologije?

24.06. 2020.

Vljudno vabljeni tudi vsi, ki vas zanima študij na 1. in 2. stopnji študija Spletne in informacijske tehnologije! Prepričali se boste lahko, kako omenjeni študij deluje v praksi ter se seznanili z vsebino, ki je namenjena študentom Spletnih in informacijskih tehnologij. Pridružite se nam v ponedeljek, 29. junija 2020, ob 18. uri.

Preberi več