Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

World Café: Dialog med generacijami

Alma Mater je v okviru projekta DECAP-HE organizirala pronicljivo razpravo po metodi World Café. Poudarek je bil na pojasnitvi izzivov in priložnosti, s katerimi se sooča današnja mlada generacija, ko stopa v dinamično okolje trga dela.

Preberi več

Digitalizacija in umetna inteligenca v študijskem procesu

Alma Mater je sodelovala na dogodku "University Meetup: Avstrija x Slovenija", ki je 5. decembera 2023 potekal v Gradcu, Avstrija.

Preberi več

Bralno srečanje na Alma Mater

Knjižnica Alma Mater Europaea v sodelovanju z Bralnim klubom Logos in Forumom moderatorjev bralnih klubov pripravlja bralno srečanje ob mednarodnem dnevu gora in Festivalu Brati gore.

Preberi več

Gospodarstvo potrebuje prožen šolski sistem

Vodilni partner v projektu DECAP-HE, Alma Mater Europaea – ECM, je v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije (GZS), Pedagoškim inštitutom, Študentsko organizacijo Slovenije in Kristiania University College v Ljubljani izpeljala strokovni dogodek Izobraževanje in gospodarstvo v skupni viziji.

Preberi več

Alma Mater slavnostno obeležila 15 let delovanja

Alma Mater Europaea je s slavnostno akademijo 30. novembra 2023 obeležila 15. obletnico delovanja. V dvorani Frana Žižka SNG Maribor se je odvil veličasten večer.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke