Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Aktualni družbeni izzivi varnosti starejših odraslih

Etični, humanistični, družbeni, zdravstveni in pravni vidiki v socialni gerontologiji so osredotočeni na aktualne družbene izzive varnosti starejših odraslih, ki jih prinaša dolgoživa družba. Sem sodijo družbena izolacija in osamljenost, finančna varnost in nevarnost goljufij, pravna varnost, varnost v prometu, varnost bivanja, emocionalno varnost in druge.

Preberi več

Z Alma Mater pripravljeni za svet!

Pridružite se nam v petek, 17. februarja 2023, ob 11.00 ali 14.00 in v soboto, 18. februarja 2023, ob 10.00 na informativnih dnevih.

Preberi več

Dr. Tomažič sodeluje pri nastajanju nove knjižne izdaje s področja prava

Nastaja druga izdaja Velikega znanstvenega komentarja posebnega dela Kazenskega zakonika (KZ-1). Avtor poglavij v tej knjigi, ki bo izšla tekom meseca februarja 2023, je tudi docent za področje prava na Alma Mater dr. Luka Martin Tomažič.

Preberi več

O vzgoji otrok in izzivih, s katerimi se srečujejo novodobni starši

"Lahko bi rekli, da gre pri vzgoji za igro, 'kdo bo koga'. In več kot očitno je, da otroci že v predšolskem obdobju to igro zmagujejo, kar je zaskrbljujoče."

Preberi več

Izvoljeni so novi predstavniki študentov v organih Akademije za ples

Člani Študentskega sveta Alma Mater Europaea Akademije za ples so na prvi seji, ki je potekala 18. januarja 2023, izvolili nove predstavnike študentov v organih akademije.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke