Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Nova predsednica tutorjev je Nikita Polner

Preko video konference je v novem študijskem letu 2020/2021 potekal prvi sestanek novih tutorjev študentov. Letos jih je na vseh smereh kar 33, kar je največ do sedaj. Med vsemi kandidati so prisotni za predsednico izvolili Nikito Polner, študentko 3. letnika programa Fizioterapija.

Preberi več

[OBVESTILO] prevzem paketka dobrodošlice

Spoštovani brucke in bruci,
Vsi tisti, ki še niste prejeli paketka dobrodošlice na uvodnem dnevu, ga lahko dvignete v petek, 16. 10. 2020:
- v Mariboru (Slovenska 17, Alma Mater – pri vhodu v stavbo) med 10.00 in 12. 00 uri ter med 14.00 in 17.00 uri
- v Ljubljani (Neubergerjeva 31, Alma Mater – pri vhodu) med 10.00 in 12.00 ter med 14.00 in 16.00

Na lokacijah Murska Sobota ter Koper boste o urah in dnevu prevzema obvešečeni s strani referata.

Preberi več

Prijave za tutorje so odprte

Za novo študijsko leto 2020/2021 vabimo k sodelovanju tutorje študente. Vsi, ki bi si želeli svoje znanje prenašati na mlajše generacije, sodelovati na dogodkih, ki jih organizirajo študentje, pomagati pri šolskih projektih, vljudno vabljeni, da se prijavite k sodelovanju.

Preberi več

Dobrodošla, 12. generacija študentov Alma Mater!

Narazen, a vseeno skupaj na štirih lokacijah, smo letos pričeli novo študijsko leto 2020/2021. Že 12. generacija študentov Alma Mater je v sredo, 30. 9. 2020, v Mariboru, Ljubljani, Kopru in Murski Soboti ter preko on-line povezave spremljala uvodni dan za bruce. Zaradi zdravstvene situacije smo tradicionalni sprejem morali nekoliko prilagoditi – polovica študentov je sprejem gledala v živo, ostala polovica pa preko spleta.

Preberi več

Dr. Kristovič sodeloval na prvem svetovnem kongresu logoterapije

Naš profesor, dr. Sebastjan Kristovič je bil povabljen na prvi svetovni kongres logohumanizma (logoterapije), ki ga je organizirala World Alliance for Encounters with Meaning v Kolumbiji in Argentini. Dogodka z naslovom TOWARDS THE SEARCH FOR THE COMMON WELLBEING so se udeležili vsi glavni strokovnjaki in avtoritete s področja logoterapije z vsega sveta.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke