Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Znanstvena monografija izpod rok doc. dr. Tineta Kovačiča

Doc. dr. Tine Kovačič, predstojnik doktorskega študijskega programa fizioterapija, je izdal novo znanstveno monografijo in pri tem poudaril, da le ta vključuje izjemno pomembna odkritja na področju nevrofizioterapije - vse od ranljive populacije otrok z razvojnimi motnjami, pa do odraslih pacientov po možganski kapi, Parkinsonovi bolezni, Alzheimerjevi demenci in drugimi diagnozami, ki so uporabna tako za teorijo, fizioterapevtsko prakso, zdravstveno politiko in zakonodajalca.

Preberi več

Novi doktorji, magistri ter diplomanti Alma Mater ter ISH

Po več kot letu dni smo na Alma Mater priredili kar tri slavnoste podelitve.

Preberi več

Z žalno komemoracijo so se poklonili prof. dr. Mariju Plenkoviću

Alma Mater Europaea – ECM se je z žalno slovestnostjo poklonila delu, doprinosu k razvoju in prijateljstvu akademika prof. dr. Maria Plenkovića, ustanovitelja doktorskega študija Strateški komunikacijski management na Alma Mater, predstojnika tega študija, senatorja Alma Mater in člana Evropske akademije znanosti in umetnosti.

Preberi več

KATEDRA ZA ARHIVISTIKO POKROVITELJ ARHIVSKE KONFERENCE V RADENCIH

Katedra za arhivistiko Alma Mater Europaea - ECM se od 11. - 13. maja 2022 predstavlja na arhivski konferenci v Radencih, z naslovom Tehnični in vsebinski problemi klasičnega in elektronskega arhiviranja.

Preberi več

Digitalna pomoč srebrnim letom

Alma Mater Europaea – ECM je soorganizatorica dogodka ”Digitalna pomoč srebrnim letom”. Dogodek bo potekal 18. in 19. maja 2022 v prostorih Alma Mater v Ljubljani, Kardeljeva ploščad 1 in Dunajska 104.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke