Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Dr. Barbara Toplak Perovič: »Naši študenti morajo biti na koncu iskan kader, ne pa iskalci zaposlitve«

Alma Mater Europaea – ECM je specializirana na ponudbo karierno orientiranega izobraževanja v deficitarnih poklicih, v tem študijskem letu na programu managment odpira novo smer Dužinsko podjetništvo.

Preberi več

Kdo skrbi za noge znanih nogometašev v Sloveniji?

Almedin Muharemović je svoj študij fizioterapije na Alma Mater zaključil komaj leto dni nazaj, zdaj pa je že cenjen fizioterapevt v Nogometnem klubu Maribor, dela tudi v Rogaški Slatini v hotelu Aleksander.

Preberi več

Z znanjem iz prakse do službe

Izobraževanje. »Sama sem se odločila za študij, ki ti omogoča vzporedno graditi tudi kariero. Tekom študija sem ustanovila svoje podjetje. Izbrala sem smer managment, saj me je prepričal izbor predmetov s področja ekonomije, vodenja, informatike in prava,« je pojasnila Tea Uršič, diplomantka 1. bolonjske štopnje študija managment na Alma Mater Europaea – ECM.

Preberi več

Vabljeni na razpis Kadrovski up 2020

Karierni center. Revija HR&M poziva študenti in diplomante Alma Mater, da se prijavijo na razpis za Kadrovske upe 2020.

Preberi več

Humanizem in nove tehnologije: Ali umetna inteligenca ogroža humanistične vrednote?

Alma Mater Europaea – ECM in ISH organizirata predavanje v okviru projekta »USTVARJENA BITJA, LJUDJE, ROBOTI: TEOLOGIJA STVARJENJA MED HUMANIZMOM IN POSTHUMANIZMOM / CREATURES, HUMANS, ROBOTS: CREATION THEOLOGY BETWEEN HUMANISM AND POSTHUMANISM«. Poleg študentov programov Splet in Humanistika je predavanje odprto tudi z javnost.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke