INFO INPEA TOČKA OBVEŠČA - VABILO na brezplačni spletni posvet na temo ZDRAVJE STAREJŠIH ZAPOSLENIH, PRIMERNA KOMUNIKACIJA IN PREPREČEVANJE MOBINGA


V okviru projekta »Razvoj celovitega poslovnega modela za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih (POLET)« vas nosilci projekta vabijo na spletni posvet/webinar na temo ZDRAVJE STAREJŠIH ZAPOSLENIH, PRIMERNA KOMUNIKACIJA IN PREPREČEVANJE MOBINGA. Brezplačni strokovni posvet bo potekal preko spletne aplikacije ZOOM, v petek, 3.12.2021, med 9. – 12. uro.

Zaradi številnih izzivov na področju aktivnega in zdravega staranja je v podjetjih vse bolj v ospredju potreba po sistematičnih, celovitih in dolgoročnih ukrepih, ki ohranjajo in izboljšujejo zdravje in varnost vseh zaposlenih (tudi starajoče se delovne sile) ter ukrepih za prilagajanje dela spremembam, povezanih s starostjo zaposlenih.

Več o projektu POLET si lahko preberete na tej povezavi: https://projekt-polet.si/o-projektu/

Več o programu, predavateljih in o samem prijavnem obrazcu najdete na tej povezavi: https://www.svetovanje.si/svetovanje/izobrazevanje/a0N6700001ZrdH4EAJ

INFO INPEA TOČKA si s svojimi aktivnostmi želi pripomoči k izboljšanju družbene sposobnosti prepoznavanja in odzivanja potreb in izzivov starajoče se družbe in deluje od leta 2015 v okviru Alma mater Europaea – ECM.