PREDAVANJE PROF. DR. ALENE KOBESOVE NA TEMO OBRAVNAVE DRŽE Z LOKOMOTORNEGA IN NEVROFIZIOTERAPEVTSKEGA VIDIKA


Obveščamo vas, da se nam konec naslednjega tedna (14.3. in 15.3.2019) v Mariboru pridruži prof. dr. Alena Kobesova (Charles University Prague), ki bo za vas izvedla predavanje o vlogi trebušne prepone pri stabilizaciji trupa in definiciji idealne kombinacije drže in funkcije s perspektive motoričnega razvoja.

Iz tega predavanja boste črpali znanje na kakšen način drža vpliva na funkcijo telesa, kaj vse so funkcijske komponente drže. Izvedeli boste veliko o dinamični stabilizaciji trupa med funkcijo in tudi o tem, kako vzpostavljati normalno funkcijo drže in dinamično stabilizacijo ob njeni izgubi.

To predavanje bo smiselno povezalo lokomotorno fizioterapijo z razvojno nevrološko obravnavo in vam tako dalo nov pogled v dimenzije fizioterapevtskega pristopa.

Predavanje bo na lokaciji AMEU Maribor (Slovenska 17), v Slomškovi dvorani v četrtek, 14.3., z začetkom ob 17:00 uri. Trajalo bo do 19:30 ure.

Upam, da se boste predavanja udeležili v čim večjem številu, ker gre za res kvalitetno in enkratno kombinacijo združevanja znanj z več področij fizioterapije. Predavanje bo v angleškem jeziku, za morebitne občasne prevode posameznih pomembnejših sklopov bo na voljo predavateljica Živa Arko.

Vljudno vabljeni.