Strokovna delavnica kariernega razvoja in možnosti zaposlitve z družbo Deloitte


V sredo, 22.6.2022, ob 14.00 bo Karierni center Alma Mater organiziral predstavitev družbe Deloitte, ki izvaja storitve svetovanja za največja slovenska in regionalna podjetja, predvsem na področju bančništva, energetike, prodaje, logistike, itd. Na predstavitvi bodo prisotni svetovalci z oddelka Poslovnega svetovanja.

Družba Deloitte je mednarodno svetovalno podjetje, ki za svoje stranke izvaja aktivnosti poslovnega, finančnega, davčnega in pravnega svetovanja ter revizije. Na globalnem nivoju je v družbi zaposlenih več kot 300.000 ljudi, medtem ko je v Sloveniji oz. širši regiji CE South zaposlenih več kot 1000 ljudi.

Svetovalci iz podjetja Deloitte bodo v okviru predstavitve naslovili sledeče teme:

  • O družbi Deloitte – splošna predstavitev družbe Deloitte in področij delovanja.

  • Predstavitev oddelka Poslovnega svetovanja – predstavitev dela in tipov projektov znotraj oddelka poslovnega svetovanja

o   Primeri zanimivih projektov (priprava strategije za podjetje na področju energetika, razvoj digitalnih poslovnih modelov, optimizacija procesov, itd.)

o   ServiceNow – Deloitte je v svoj porfolio aktivnosti v regiji pred kratkim dodal še podporo pri razvoju in implementaciji programske rešitve ServiceNow, ki je trenutno ena izmed najhitreje rastočih platform za upravljanje in digitalizacijo procesov.

  • Karierni razvoj in zaposlitev – predstavitev kariernega razvoja zaposlenih v družbi s poudarkom na možnosti napredovanja, dela na mednarodnih projektih, udeležba na izobraževanjih, regionalna organiziranost, itd. Pregled zaposlitvenih možnosti.

  • Odprta diskusija in vprašanja

Na predstaviti bodo s strani Deloitte sodelovali:

Predstavitev bo potekala približno 60 minut na naslednji povezavi:
https://zoom.us/meeting/89945476414

Prijavite se lahko do 21.6.