Vabilo: Gala plesni večer AMEU Akademije za ples


Alma Mater Europaea – Akademija za ples 7. junija 2023 ob 20.00 v dvorani Španskih borcev v Ljubljani pripravlja Gala plesni večer.

Gala plesni večer AMEU - Akademije za ples se v letošnji izvedbi navdihuje po citatu velikega likovnega umetnika Pabla Picassa, ki nas nagovarja z neutrudno ustvarjalno silo in močjo domišljije. V tem duhu je tudi Gala plesni večer zastavljen živahno in dinamično, v prepletu atraktivnih plesnih koreografij, ki so nastale tekom študijskega procesa ter se dokončno oblikovale kot vzajemno delo mentorjev in študentov Akademije za ples. V Gala plesnem večeru bomo tudi tokrat gostili zanimive glasbene in plesne goste, ki vam jih bomo razkrili malo kasneje, zato nas sledite in pozorno spremljajte na družabnih omrežjih.

Vstopnice so že v prodaji. Kupite jih lahko na blagajni dvorane Španski borci ali TUKAJ.

***

Mentorice in mentorji Gala plesnega večera:

Maša Kagao Knez, Urša Rupnik, Jadran Živkovič, Lucija Velkavrh, Anja Moderndörfer, Matevž Česen, Kaja Lin Jagodič, Nastja Bremec Rynia in Michal Rynia, Ana Vodišek, Tamara Divjak, Eduardo Torroja, Lucija Romanova, Igor Kirov, Matjaž Farič, Rosana Hribar.

Nastopajoče študentke in študent Akademije za ples:
Lija Mozetič, Maja Hojs, Jelena Radoičić, Margarita Šunjić, Paskal Vertačnik-Verbovšek, Rea Vogrin, Saša Štrukelj, Daniela Preskar, Jana Bungurova, Daša Resnik, Zarja Ferlinc, Nena Klinkon, Kristina Slapernik, Daša Janičijevič, Johanna Greiner.

Oblikovanje svetlobe: Tehnična podpora Zavod EN-KNAP

Produkcija: AMEU - Akademija za ples

Vljudno vabljeni!