Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Brezplačen seminar za študente Alma Mater Europaea v Kopru

Specialna olimpiada Slovenije, športno gibanje za osebe z motnjami v duševnem razvoju, že več kot desetletje poleg športne plati obravnava tudi zdravstveno stanje športnika v t.i. zdravstvenem programu, razširjenem v specialno-olimpijskih programih po celem svetu

Preberi več

Alma Mater aktivna tudi v Moskvi

V Moskvi se je konec tedna končala delo X. Konferenca arhivov slovanskih držav na moskovski univerzi MFUA, kjer so predstavniki nacionalnih arhivov slovanskih držav izmenjali izkušnje in znanja s področja digitalizacije arhivov.

Preberi več

Direktor Nakvis dr. Demšar na Alma Mater

Na podelitvi diplom na Alma Mater je bil tokrat častni gost in govornik prof. dr. Franci Demšar, direktor Nacionalne agencije za kakovost v visokem šolstvu (NAKVIS).

Preberi več

Alma Mater je zastopal prof. dr. Hewick

Prof. dr. Laurence Hewick iz Toronta je predaval na X. konferenci znanstvenikov in gospodarstvenikov iz sveta in Slovenije na Inštitutu Jožefa Stefana v Ljubljani.

Preberi več

Izobraževali bodo arhiviste institucije Evropskih skupnosti

Alma Mater Europaea – ECM je ob robu 29. Mednarodnega dneva arhivistov, ki je potekal med 21. in 22. 10. 2019 v Kopru, podpisal izredno pomemben memorandum skupaj z Mednarodnim institutom arhivskih znanosti Maribor/Trst, EURBICA – Evropsko združenje arhivistov ter Zgodovinski arhiv Evropske unije.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke