Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Praktični nasveti za Google Ads in Meta oglaševanje

Za vas pripravljamo brezplačen seminar s praktičnimi nasveti za postavitev PPC kampanj na Facebook Meta in Google Ads, kjer boste prejeli znanje za učinkovito digitalno oglaševanje.

Preberi več

Zakaj jaz

Vabimo vas na premiero nove multimedijske gledališke predstave Zakaj jaz, ki jo pripravlja naša izjemna predavateljica Tadeja Polanšek.

Preberi več

Srečanje partnerjev v projektu INTERREG - CENTINOSS

Na uvodnem srečanju na Reki so se sestali partnerji v projektu CENTINOSS (CENTer za INOvacije v Socialni oSkrbi), ki se osredotoča na razvoj in izvajanje novih modelov socialnovarstvenih storitev za starejše in osebe z motnjami v duševnem razvoju v Sloveniji in na Hrvaškem.

Preberi več

Direktorska šola uspešno zaključena

Podelili smo diplomske listine direktorjem in vodjem služb v socialno varstvenih zavodih, ki so na Alma Mater uspešno zaključili program za vodenje socialno varstvenega zavoda – direktorska šola.

Preberi več

Dr. Mertik na največjem forumu o nevroznanosti

Izr. prof. dr. Matej Mertik je na povabilo Jagelonske univerze z uvodnim predavanjem "Integrativni pristopi pri impulznih nevronskih mrežah: premostitev strojnega učenja, računalništva in nevrobiologije" nagovoril študente in raziskovalce največjega foruma o nevroznanosti na Poljskem Neuronus 2024.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke