Novice

AMEU na Festivalu za tretje življenjsko obdobje

26.09. 2014.

Med 29. 9. in 1. 10. 2014 ponovno poteka Festival za tretje življenjsko obdobje, tokrat v Cankarjevem domu v Ljubljani. Festival za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO) je edinstvena prireditev za starejše v Sloveniji in največja tovrstna prireditev v Evropi.

Preberi več

AMEU-ECM z listino za novo Erasmus obdobje

26.09. 2014.

Evropska komisija je Alma Mater Europaea – ECM podelila Erasmus listino tudi v novem Erasmus obdobju, ki bo potekalo med letoma 2014 in 2020.

Preberi več

Uspešna nostrifikacija Alma Mater diplom na Hrvaškem

26.09. 2014.

Hrvaška agencija za znanost in visokošolsko izboraževanje (AZVO) je pozitivno rešila prvi prošnji diplomantov Alma Mater Europaea in s tem tudi uradno potrdila veljavnost pri nas dobljene diplome na Hrvaškem.

Preberi več

Predsednik AMEU predaval na mednarodni konferenci o zavarovalništvu

26.09. 2014.

Predsednik AMEU prof. dr. Ludvik Toplak se je udeležil prve mednarodne konference zastopnikov in posrednikov v zavarovalništvu ICABI, kjer je množici udeležencev predaval o pomenu izobraževanja kadrov na področju zavarovalništva.

Preberi več

Zagotovite si najboljšo celostno zdravstveno obravnavo​

19.09. 2014.

Ste naveličani jemanja antibiotikov vsakič, ko vaš imunski sistem oslabi zaradi vpliva bakterij? Vas je osebni zdravnik kdaj vprašal ali ste pod stresom, ko ste zboleli? Bi želeli zdraviti dejanski problem in ne bolezni? Potem bi vas utegnila zanimati integrativna medicina.

Preberi več

Socialni gerontolog – poklic prihodnosti

18.09. 2014.

Želite dobro plačano službo z veliko zaposlitvenimi možnostmi v prihodnem desetletju? Po vseh napovedih bodo po poklici povezani s področjem staranja uspešnica delovnega trga 21. stoletja.

Preberi več

AMEU na znanstveni konferenci DiT 2014

01.07. 2014.

Alma Mater Europaea je v sodelovanju s Hrvaškim komunikološkim društvom in Mednarodnim združenjem komunikoloških društev pretekli vikend organizirala že tradicionalno znanstveno konferenco, ki je v Opatijo spet privabila priznane domače in tuje strokovnjake.

Preberi več