Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Gala plesni večer prava paša za oči

Gala plesni večer Univerze Alma Mater Europaea - Akademije za ples na Kongresnem trgu v Ljubljani je bil prava paša za oči.

Preberi več

Študentske pravice in vloga varuha

Študentske pravice so temeljni steber, ki zagotavlja enakost, kakovost in poštenost v visokošolskem okolju.

Preberi več

Univerza Alma Mater Europaea ima najboljšo družbeno invencijo

Univerza Alma Mater Europaea je prejela prestižno priznanje za najbolje ocenjeno družbeno invencijo za ‘Gradnjo mostov med teorijo in prakso’.

Preberi več

Alma Mater krepi mednarodno sodelovanje

Rektor Univerze Alma Mater Europaea se v Poljskem Lublinu udeležuje 4. kongresa pobude Treh morij - The Three Seas Initiative Forum of Regions.

Preberi več

Majhni v Sloveniji, veliki v Evropi

Tradicionalno predpoletno srečanje Oddelka za umetno inteligenco in napredne digitalne tehnologije na Univerzi Alma Mater Europaea je tokrat potekalo v duhu predstavitve strategije razvoja umetne inteligence in digitalnih tehnologij na Alma Mater.

Preberi več

Zdravstveno stanje mladih je zastrašujoče

Univerza Alma Mater Europaea je v sodelovanju s partnerji v okviru projekta Keep Young and Fit izpeljala strokovno konferenco na temo »Kako izboljšati zdravstveno stanje mladih«. V razpravi je bil predstavljen osnutek skupne čezmejne strategije za lokalno/regionalno območje, ki bo začrtala strokovno in konkretno reševanje problematike zdravja mlade generacije.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke