Novice in dogodki

Študentje Psihologije, sodelujte v projektu!

07.03. 2019.

AMEU išče študente Psihologije za sodelovanje v projektu Vzajemna podpora pri demenci, odobren v okviru JR ŠIPK - študentski inovativni projekti.

Preberi več

PREDAVANJE PROF. DR. ALENE KOBESOVE NA TEMO OBRAVNAVE DRŽE Z LOKOMOTORNEGA IN NEVROFIZIOTERAPEVTSKEGA VIDIKA

06.03. 2019.

Obveščamo vas, da se nam konec naslednjega tedna (14.3. in 15.3.2019) v Mariboru pridruži prof. dr. Alena Kobesova (Charles University Prague), ki bo za vas izvedla predavanje o vlogi trebušne prepone pri stabilizaciji trupa in definiciji idealne kombinacije drže in funkcije s perspektive motoričnega razvoja.

Preberi več

Priznani plesni pedagogi na Akademiji za ples

05.03. 2019.

Te dni naša Akademija za ples gosti priznana mednarodna strokovnjaka z Nizozemske, in sicer akademije CODARTS. V prostorih Alma Mater na Slovenski ulici v Mariboru ju je danes sprejel prof. dr. Ludvik Toplak, predsednik Alma Mater Europaea - ECM.

Preberi več

Pismo o nameri: štipendije iz Avstrije za študente Alma Mater

12.02. 2019.

Alma Mater je nedavno podpisala pismo o nameri z direktorjem fizioterapevtskega inštituta iz avstrijskega Deutschlandsberga, ki bo zaposlovala diplomante Alma Mater v Avstriji in jim celo štipendirala študij.

Preberi več

Tretji rektorski forum jugovzhodne Evrope in zahodnega Balkana v Mostarju

11.02. 2019.

Univerza v Mostarju je med 7. in 8. februarjem 2019 gostila 3. rektorski forum jugovzhodne Evrope in zahodnega Balkana, ki se ga je udeležilo kar 30 univerz s področja Zahodnega Balkana.

Preberi več

NOVO! Fizioterapija v novem letu tudi v Ljubljani

06.02. 2019.

Alma Mater Europaea - ECM je nedavno na Neubergerjevi 31 slavnostno odprla nove prostore v Ljubljani. Nekateri podiplomski študijski programi se bodo še naprej izvajali na Kardeljevi ploščadi 1 v Ljubljani.

Preberi več

Pred Alma Mater le Univerza v Ljubljani

27.01. 2019.

Obiskovalci, ki jih je bilo v dveh dneh več kot 24 tisoč, ter strokovna žirija, so na sejmu Informativa 2019 izbrali, da si Alma Mater Europaea - ECM zasluži 2. mesto za Naj razstavljavca. Prehitela jih je le Univerza v Ljubljani s svojim univerzitetnim mestom.

Preberi več

INOVATIVNI ŠTUDIJSKI PROGRAM DIGITALNE HUMANISTIKE - PROGRAM DRUGE STOPNJE V OKVIRU HUMANISTIKE

24.01. 2019.

Kako se spreminja človeška družba in medčloveški odnosi v času digitalizacije, robotizacije in razvoja umetne inteligence. Kateri so novi poklici in kako bodo delovali politično-družbeno-ekonomski sistemi v prihodnosti. Če želite postati strokovnjak s področja razumevanja bodočih družbenih odnosov in delovanja vabljeni k vpisu na nov študijski program Digitalne Humanistike.

Preberi več

NOV ŠTUDIJ: Spletne in informacijske tehnologije

18.01. 2019.

NAKVIS je akreditiral nov program 1. bolonjske stopnje na Alma Mater Europaea - ECM, in sicer Spletne in informacijske tehnologije. Program se bo začel izvajati v študijskem letu 2019/2020. Predstavljen pa bo podrobneje na sejmu Informativa v Ljubljani konec januarja ter na informativnih dnevih februarja 2019.

Preberi več

Odprte prijave na Erasmus+ študijsko mobilnost!

15.01. 2019.

Zbiramo prijave na Earsmus+ študijsko mobilnost. Rok za oddajo prijave je 31. januar!

Preberi več