Vpis v višji letnik

V višji letnik lahko napredujejo tisti, ki v skladu z akreditiranim javno veljavnim študijskim programom izpolnjuje pogoje za napredovanje po programu. Vsi pogoji so navedeni na naši spletni strani pod vsakim študijskim programu: Pogoji za napredovanje po programu in na naslednji povezavi. Tistim, ki izpolnjujejo pogoje za vpis v višji letnik, bo v drugi polovici avgusta v VIS-u odprt vpisni list za vpis v višji letnik. Vpisni listi bodo za tiste, ki izpolnjujejo pogoje odprti do 30. septembra tekočega študijskega leta. Po tem datumu vpis več ni možen. Pred vpisom preverite, če ste poravnali vse finančne obveznosti za pretekla študijska leta, saj je to eden izmed pogojev za vpis v višji letnik.

Način vpisa v višji letnik

Študent, ki izpolnjuje pogoje za vpis v višji letnik, izpolni elektronski vpisni list v VIS-u, ki se nahaja v levem meniju pod zavihkom Vpisni list. V VIS vstopate preko spletne strani Alma Mater https://vis.esmb.si/prijava.htm z uporabniškim imenom in osebnim geslom.
 

Vpisi v višji letnik bodo potekali od 19. 8. do najkasneje 30. 9. 2019. Popolno vpisno dokumentacijo lahko prinesete osebno v referat v Mariboru med 10.00-15.00 uro ali jo posredujete priporočeno po pošti na naš naslov: Alma Mater, Slovenska ulica 17, 2000 Maribor.