Novice in dogodki

IZOBRAŽEVANJE MENTORJEV

08.06. 2021.

Spoštovani,
vljudno vabljeni na IZOBRAŽEVANJE MENTORJEV študentov zdravstvene nege, ki bo potekal v torek, 8. 6 2021 ob 16.uri na Zoom povezavi: https://almamater-si.zoom.us/my/ameuroom1

Preberi več

Ponosni na nove diplomante ter 13 novih doktorjev znanosti

01.06. 2021.

Pod posebnimi pogoji ter končno v živo smo zaključili s podelitvami diplom, magisterijev ter svečano promocijo doktorjev. Ponosni smo na čisto vsakega diplomanta in doktorja, ki je uspešno zaključil izobraževanje na Alma Mater Europaea, na Akademiji za ples ter ISH – fakulteti za humanistične študije.

Preberi več

NAVODILA ZA UDELEŽBO NA JAVNEM DOGODKU NA ALMA MATER

31.05. 2021.

Na Alma Mater smo veseli, da se življenja vrača v normalne tirnice in zato bomo vsem, ki si želijo udeležiti manjših javnih dogodkov (zagovorov diplomskih nalog, doktorskih nalog…) to omogočili pod posebnimi ukrepi. V ta namen smo pripravili posebna navodila za udeležbo na javnih dogodki Alma Mater.

Preberi več

Obeležili dan multiple skleroze

27.05. 2021.

Letošnji dan multiple skleroze (MS) smo obeležili v Zavodu Terapija, kjer so študenti tretjih letnikov fizioterapije izvajali fizioterapevtsko obravnavo pri članih Društva bolnikov z MS.

Preberi več

Prvi hrvaški geriatrični simpozij

27.05. 2021.

1. junija 2021 bo preko spleta potekal prvi hrvaški geriatrični simpozij z mednarodno udeležbo.

Preberi več

VABILO NA ZAGOVOR DOKTORSKE DIZERTACIJE - PETRA KOPRIVNIK

25.05. 2021.

Vabimo vas na ZAGOVOR doktorske disertacije Petre Koprivnik na programu tretje bolonjske stopnje HUMANISTIČNE ZNANOSTI, z naslovom NEPROSTOVOLJNO ZDRAVLJENJE IN VAROVANJE ČLOVEKOVIH PRAVIC V PSIHIATRIJI.

Preberi več

Dr. Kristovič nastopil na seminarju z najdaljšo tradicijo na temo osnovnega šolstva v Sloveniji

22.05. 2021.

Čestitamo našemu profesorju dr. Sebastjanu Kristoviču za odlično in zelo aktualno predavanje z naslovom ZASLON – DIGITALNI KOKAIN, kjer je dr. Kristovič predstavil vlogo šole in staršev pri soočanju s to problematiko.

Preberi več

PRESTAVLJENO Fizioterapevtsko usposabljanje z naslovom MANIPULACIJA FASCIJE 1. STOPNJA

07.05. 2021.

Obveščamo vas, da je Fizioterapevtsko usposabljanje z naslovom MANIPULACIJA FASCIJE 1. STOPNJA prestavljeno. Natančen termin sporočimo naknadno.

Preberi več

VABILO NA PREDSTAVITEV DISPOZICIJE - Snježana Svitlić Budisavljević

05.05. 2021.

Vabimo vas na PREDSTAVITEV DISPOZICIJE doktorske disertacije Snježane Svitlić Budisavljević na programu tretje bolonjske stopnje SOCIALNA GERONTOLOGIJA, z naslovom PROFESIONALNO SAGORIJEVANJE MEDICINSKIH SESTARA U DOMOVIMA ZA STARIJE OSOBE – USPOREDBA HRVATSKE I SLOVENIJE.

Preberi več

Nagrajujemo mlade plesne zvezde!

04.05. 2021.

Posnemi svoj plesni video (dolžine do 30 sekund) in se poteguj za odlične plesne nagrade. Sodeluješ lahko v eni od treh kategorij: Hip hop in jazz, sodobni ples in balet ter družabni/tekmovalni plesi.

Preberi več